Op maandag 14 en dinsdag 15 mei worden er werkzaamheden aan kabels & leidingen uitgevoerd op de Maaldrift in Wassenaar ter hoogte van de kruising naar de westelijke parallelweg van de Rijksstraatweg. Het is die dagen niet mogelijk om van de Maaldrift naar de westelijke parallelweg van de Rijksstraatweg te rijden en andersom. De westelijke parallelweg zelf tussen de Ommedijkseweg en Wassenaar blijft volledig toegankelijk voor alle wegverkeer.

Stremming Maaldrift naar westelijke parallelweg Rijksstraatweg
Vanaf maandag 14 mei a.s. (07.00 uur)  t/m dinsdag 15 mei a.s. (17.00 uur)  is het voor alle wegverkeer niet mogelijk om vanaf Maaldrift naar de westelijke parallelweg van de Rijksstraatweg te rijden en andersom. In deze twee dagen worden kabels en leidingen verlegd en wordt een duiker onder de Maaldrift gelegd om de watergangen aan weerszijden van de Maaldrift met elkaar te verbinden. De werkzaamheden worden uitgevoerd om de aanleg van het nieuwe knooppunt Ommedijk van de RijnlandRoute mogelijk te maken.

Tijdens deze twee dagen is er op het Ammonslaantje (op het deel voorbij het fietspad De Oude Trambaan) en de Maaldrift verkeer in beide richtingen waarbij de toegang naar het gebied ligt aan de zijde van het Ammonslaantje en de Hogeboomseweg. Het verlaten van het gebied is deze twee dagen eveneens enkel mogelijk via het Ammonslaantje en de Hogeboomseweg. Op beide dagen zullen tussen 07.00-18.00 uur een aantal verkeersregelaars het verkeer tussen het Ammonslaantje (het deel na fietspad De Oude Trambaan) en Camping Maaldrift begeleiden. Houdt u er rekening mee dat er enig oponthoud kan ontstaan.