Over 10 weken is het zover, op 23 juni kan je 5 of 8 kilometer door de nieuwe Corbulotunnel rennen. Ben jij je al aan het voorbereiden voor een van de tunnelruns door de Corbulotunnel van het RijnlandRoute Festival? Laat ons je een eindje op weg helpen met dit hardloopschema! Of maak gebruik van een van de aanbiedingen van de atletiekverenigingen hieronder. En schrijf je in via de pagina RijnlandRoute Festival.
..

..
Om de hardloopwedstrijden zo goed mogelijk te laten verlopen hebben we advies gekregen van een aantal atletiekverenigingen in de directe omgeving van de RijnlandRoute. Voorschoten ’97, de Leiden Road Runnerclub en Hardloop vereniging WZK Tri-Team uit Wassenaar.

Wist je dat de Leiden Road Runners Club een speciale training aanbiedt om je in topvorm te krijgen? Voor slechts €25 kun je tot 23 juni zoveel trainen als je wilt. Kijk voor meer informatie op de website van de Leiden Road Runner Club.

Ook Hardloopvereniging WZK Tri-Team heeft een speciale actie; de eerste 2 maanden kun je gratis meedoen. Kijk voor meer informatie op de website van het WZK Tri-Team.