Aannemer Boskalis vraagt omwonenden, ondernemers én gebruikers van de
N206 ir. G. Tjalmaweg om mee te werken aan alweer het vierde tevredenheidsonderzoek. Dit onderzoek richt zich op de hinderbeleving en verkeersveiligheid bij de uitvoering van de werkzaamheden. Ook wordt gevraagd naar de mening over de communicatie over het project en hoe het contact met aannemer Boskalis verloopt.
Het onderzoek wordt gemiddeld ieder half jaar uitgevoerd. Boskalis gebruikt de resultaten van het onderzoek om de maatregelen voor hinderbeperking indien mogelijk aan te passen of te verbeteren. Het vijfde (en laatste) tevredenheidsonderzoek voor het project Tjalmaweg wordt na de komende zomer uitgevoerd.

Meedoen kost maar 4 minuten

Je kunt nu meedoen met het tevredenheidsonderzoek. Ben je betrokken bij het project N206 ir. G. Tjalmaweg als bewoner of ondernemer of rijd je regelmatig over de Tjalmaweg? Dan nodigen wij je uit om de vragen te beantwoorden; het kost je slechts 4 minuten. Meedoen kan tot en met zondag 18 juni a.s. via dit formulier.

Bereikbaarheid en contact

Boskalis is natuurlijk ook via de gebruikelijke manieren te bereiken voor vragen of het maken van een persoonlijke afspraak: per mail, telefonisch of via de BouwApp. Meer informatie vind je op de pagina contact met Boskalis.