Bij het A44 Transferium naast aansluiting Leiden-West heeft de McDonald’s haar spullen gepakt. Vandaag opent de fastfoodketen haar nieuwe locatie vlakbij de Torenvlietbrug in Oegstgeest. Ook is gestart met de werkzaamheden voor de aanleg van het nieuwe P+R terrein tegenover de nieuwe locatie van de McDonald’s. Graafmachines zijn bezig met het profileren van het zandbed van het terrein naast de N206.

In januari gaan wij verder met het aanbrengen van de riolering en wordt een deel van de wegfundering aangelegd. Daarna kan eind februari het asfalt worden aangebracht. De uiteindelijke inrichting met de fietsenstalling, parkeervakken en bushaltes vindt volgens de planning plaats in week 9, 10 en 11.

Op 17 maart 2019 staat de opening van het nieuwe P+R terrein op het programma. Het huidige transferium, de fietsenstallingen en de fietskluizen blijven in gebruik tot en met de opening van het nieuwe P+R terrein, maar houdt u er wel rekening mee dat vanwege de bouwwerkzaamheden voor de RijnlandRoute een deel van het parkeerterrein niet/moeilijk bereikbaar zal zijn.

Bekijk foto’s van de nieuwe McDonald’s via www.indebuurt.nl