In verband met asfaltwerkzaamheden aan het wegdek tussen aansluiting Leiden-West (A44/N206) en de Torenvlietbrug, is de N206 ir. G. Tjalmaweg richting Katwijk in de avond en nacht van maandag 13 tot en met vrijdag 17 maart (van 20.00 uur tot 06.00 uur) afgesloten op het deel tussen de Willem Einthovenstraat en de Voorschoterweg. De Tjalmaweg vanuit Katwijk richting Leiden is niet afgesloten. De Willem Einthovenstraat blijft bereikbaar vanuit/naar Leiden en de Voorschoterweg blijft open vanuit/naar Katwijk. Ook de aansluiting Leiden-West (toe-/afritten A44) blijft toegankelijk. Verkeer wordt omgeleid via borden.
..

Locatie afsluiting

..

De werkzaamheden en hinder

Aannemer Comol5 brengt deze avonden en nachten tussen de Willem Einthovenstraat en de Voorschoterweg de onderlaag en tussenlaag aan voor het nieuwe asfalt vlak voor de Torenvlietbrug. Hiervoor moet er ook asfalt worden gefreesd, deze werkzaamheden kunnen hoorbaar zijn in de directe omgeving. Indien de werkzaamheden niet (volledig) kunnen worden uitgevoerd, dan schuift het werk op naar de week erna van maandag 20 t/m donderdag 23 maart. Daarover zullen wij dan communiceren.

Omleidingen automobilisten

Er gelden diverse omleidingen, deze zijn met borden aangegeven:

  • Het verkeer vanuit Den Haag wordt via Wassenaar (N441/Wassenaarseweg) richting Katwijk geleid.
  • Verkeer vanaf de A44 rijdt via afrit 7 (Oegstgeest) richting Valkenburg.
  • Verkeer vanaf de A44 richting Katwijk rijdt via afrit 6 (Noordwijk).
OV vervoer en fietsers

De bus kan de werkzaamheden niet passeren. Kijk voor de meest actuele reisinformatie op www.arriva.nl.

Fietsers kunnen de werkzaamheden niet passeren. Zij worden tijdens de werkzaamheden omgeleid via de Rhijnhofweg en de Duyfraklaan. De omleiding voor fietsers staat met borden aangegeven.