Vandaag, op woensdag 8 maart, is het internationale dag van de vrouw. Een mooie gelegenheid om de vrouwelijke collega’s in het team eens in het zonnetje te zetten. Bij de RijnlandRoute werken vrouwen in diverse functies, bij de opdrachtgever (provincie Zuid-Holland) en bij de aannemers (Boskalis Nederland en Comol5). Zij werken bijvoorbeeld als ambtelijk opdrachtgever, projectleider, communicatieadviseur, financieel adviseur, assistent contractmanager, omgevingsmanager, jurist, projectondersteuner, rondleider van bezoekers en natuurlijk als medewerker op de bouwplaats zelf.

Ben je je aan het oriënteren op een opleiding of baan en vraag je je af of werken in de bouw iets voor jou is? Neem dan contact op met het informatiecentrum RijnlandRoute. We kunnen je dan in contact brengen met een “bouwvrouw” die jou meer kan vertellen over haar werkzaamheden. Of breng eens een bezoekje aan het informatiecentrum en kom meer te weten over het project RijnlandRoute.

Bouwend Nederland zet zich ook in om vrouwen te interesseren voor een carrière in de bouw: https://www.bouwendnederland.nl/bouwvrouwen