Update 2021: Vanwege de aangescherpte Coronamaatregelen is informatiecentrum RijnlandRoute voorlopig gesloten voor publiek.

Op vrijdag 20 november gaat het informatiecentrum RijnlandRoute weer open voor publiek. Zoals alle musea en informatiecentra werken wij ook via een protocol. Zo moet iedere bezoeker een reservering via de website maken. Er mogen vooralsnog maximaal 4 personen tegelijk in het informatiecentrum aanwezig zijn en we ontvangen voorlopig nog geen groepen. In het informatiecentrum moet je een mondkapje dragen, neem deze zelf mee. Ben je een mondkapje vergeten? Voor €0,50 kun je er alsnog een aanschaffen bij het informatiecentrum.

Om dit alles goed te kunnen organiseren gaan we werken met tijdsloten. In zo’n tijdslot (duur 45 minuten) verzorgen wij voor jou een rondleiding, waarbij we je vertellen wat er in de afgelopen periode is gebeurd, wat we nog allemaal gaan doen en we nemen je natuurlijk mee naar ons uitkijkpunt. Om de onderlinge veilige afstand van 1,5m te waarborgen mogen er maximaal 4 mensen tegelijk mee met een rondleiding.

We zijn geopend op de oorspronkelijke openingstijden: woensdag, vrijdag en zaterdag van 11.00 tot 15.00 uur.

Wil je langskomen? Dan moet je een reservering maken via: https://www.rondleiding-rijnlandroute.nl/tijdsloten.

Heb je specifieke vragen, dan kun je ons natuurlijk altijd mailen op: informatiecentrum@rijnlandroute.nl.