Van maandag 10 t/m vrijdag 14 februari voert Comol5 werkzaamheden uit aan de watergang bij het bedrijventerrein Maaldrift. Zo worden er onder meer beschoeiingen aangebracht en wordt de watergang in definitieve vorm gemaakt.

Omdat de werkzaamheden voornamelijk vanaf de parallelbaan moeten plaatsvinden, zetten we een rijstrook op de parallelbaan ter hoogte van autosloperij Jansen af met schildjes. Aan weerszijden van het werkvak komt een tijdelijke verkeersregelinstallatie te staan. Het autoverkeer wordt om-en-om langs het werkvak geleid. De werkzaamheden starten maandag 07.00 uur en naar verwachting duren deze tot en met vrijdagmiddag 16.00 uur. Ook ´s avonds en ´s nachts geldt de om-en-om regeling.

Aansluitend werkzaamheden HAK in opdracht van Provincie Zuid Holland

In de week aansluitend voert firma HAK in opdracht van kabelbeheerder Qirion en de provincie Zuid-Holland kabels- en leidingenwerkzaamheden uit op de Ommedijkseweg ter hoogte van het weggetje Maaldrift (de weg naar camping Maaldrift). Ook hier geldt een om-en-om regeling die naar verwachting een week duurt.