Tijdens de kerstvakantie, van zaterdag 24 december t/m vrijdag 6 januari 2023, is het informatiecentrum RijnlandRoute gesloten. Ook aannemers Boskalis en Comol5 werken niet of aangepast tijdens de kerstperiode. In dit bericht lees je hier meer over.

Werkzaamheden Boskalis

Van dinsdag 27 december tot maandag 2 januari is Boskalis afwezig, er is dan ook géén spreekuur in de bouwkeet. In de eerste week januari (2 t/m 6 januari) wordt er in de verdiepte ligging niet of nauwelijks gewerkt. Wel wordt er op de oude Torenvlietbrug en de aansluitingen Valkenburg-Oost en Valkenburg-West gewerkt. In de eerste week van het nieuwe jaar, 3 januari, is géén spreekuur in de bouwkeet.

Werkzaamheden Comol5

Tijdens de kerstvakantie wordt er beperkt voor de tunneltechnische installaties gewerkt door Comol5. Na 6 januari starten alle werkzaamheden weer.

Nieuwe openingstijden informatiecentrum 2023

Vanaf zaterdag 7 januari is het informatiecentrum niet meer elke zaterdag geopend. Het informatiecentrum is dan elke eerste zaterdag van de maand geopend van 11.00 tot 15.00 uur. Wel blijven we elke week op woensdag en vrijdag op reguliere openingstijden, van 11.00 tot 15.00 uur, geopend.