Ons informatiecentrum opende in juni weer haar deuren en we konden al snel weer de eerste bezoekers verwelkomen. Ditmaal op afspraak en met een beperkt aantal personen per tijdslot. De eerste week was al snel volgeboekt en dat verliep zo goed, dat we het aantal personen per tijdsslot konden uitbreiden.

Rondleidingen

En wat was en is het leuk om weer live met bezoekers te kunnen praten over de RijnlandRoute. Met de auto, fietsend en wandelend kwamen de bezoekers op elk uur naar het informatiecentrum toe, waar ze een uitgebreide rondleiding van 45 minuten kregen. We vragen natuurlijk wel eerst waar de interesse ligt, dan spelen we daar zoveel mogelijk op in. Elke bezoeker kan maatwerk verwachten. Je kunt bijvoorbeeld binnen een tijdslot ook alleen het uitkijkpunt op, of zelf rondkijken.

Bezoekers van ver

Er komt een heel divers publiek naar het informatiecentrum. Zo zagen we een echtpaar die een alternatief zocht voor hun vakantie in het buitenland en al lang een bezoek aan de RijnlandRoute op hun wensenlijstje had staan; eindelijk was het dan zover. Een beginnende student die zich alvast voorbereidde op een technische studie en met zijn moeder kwam kijken. En een fervente fietser, die graag meer wilde weten over de fietsroutes die rond de RijnlandRoute lopen.

En van dichtbij

Er komen ook veel bezoekers uit de directe omgeving van de werkzaamheden. Bijvoorbeeld Petra en Alexander uit de Stevenshof, die de werkzaamheden aan de westkant van de N434 direct voor hun neus hebben. Zij volgen de RijnlandRoute op de voet. Ze waren al 4 of 5 keer eerder langs geweest bij de RijnlandRoute en maakten zodra het weer kon een reservering voor een bezoek aan het informatiecentrum. Zo konden zij ook weer eens zien wat er zich aan de oostkant van de geboorde tunnel afspeelt. En naast dat wij ze konden bijpraten was het ook bijzonder interessant om hun kant van het verhaal te horen.

Bezoekers Petra en Alexander voor het uitkijkpunt

Bezoekers Petra en Alexander voor het uitkijkpunt

Zien we jou ook binnenkort?

Reserveren kan tot 5 minuten van te voren en kan eventueel ook ter plekke worden gedaan. Reserveer meteeen een bezoek via: www.rondleiding-rijnlandroute.nl/tijdsloten.