Het heeft even geduurd, maar het informatiecentrum is weer gewoon geopend en iedereen is welkom. In de afgelopen periode hebben we van de rustige momenten gebruik gemaakt om de expositie te actualiseren. Zo kan je bijvoorbeeld veel nieuwe foto’s zien, is er veel meer informatie te vinden over de bouw bij de Tjalmaweg, en hebben we bijzondere Romeinse vondsten tentoongesteld. Dus heb je zin om langs te komen in de voorjaarsvakantie? Onze deuren staan voor je open. Voor kinderen zetten we in de vakantie op woensdag en vrijdag speciaal onze technische proefjes klaar.

Naast het informatiecentrum staat een uitkijktoren van waaruit er goed te zien wat er rond de startschacht gebeurt. Ook start er regelmatig een rondleiding, waarbij we het hoe, waar en waarom van de RijnlandRoute uitleggen. En we gaan natuurlijk ook de uitkijktoren op. Daarvoor is het wel handig om een reservering te maken. Dit kan via: www.rondleiding-rijnlandroute.nl/tijdsloten.

Ons informatiecentrum is op woensdag, vrijdag en zaterdag van 11.00 tot 15.00 uur geopend voor iedereen die meer wil weten over de RijnlandRoute.