Op dinsdag 4 juni organiseren de organisaties Rijangstlabel en Ipzo een training voor mensen die bang zijn om een tunnel in te rijden: tunnelangst. De provincie Zuid-Holland stelt hiervoor de (nog lege) Corbulotunnel ter beschikking. Tijdens de training wordt er uitgebreid stilgestaan bij het ontwerp, de bouw en de veiligheid in de tunnel én is er gelegenheid om onder begeleiding door de tunnel te rijden.

Tunnelangst

Voor een grote groep mensen is het rijden door een tunnel geen vanzelfsprekendheid. Ongeveer 800.000 tot 1.000.000 lijden aan enige vorm van rijangst. Zij vermijden dan het liefst tunnels en maken een omweg om te voorkomen dat ze door een tunnel moeten rijden.
De coaches van Rijangstlabel helpen mensen om hun vrijheid terug te winnen en zich te ontdoen van alle vervelende gedachtes en gevoelens die meestal erg tegenwerken om ontspannen auto te kunnen rijden.

Meedoen?

Heb je last van tunnelangst en wil je deelnemen aan de training? Er zijn nog enkele plaatsen beschikbaar. Neem dan vóór donderdag 30 mei per mail contact op met de coaches van Rijangst: info@rijangstlabel.nl . Zij nemen dan contact met je op om te bepalen of de training voor jou geschikt is.