Boskalis en de provincie Zuid-Holland organiseerden woensdag 9 december een webinar voor de inrichting van de parkstrook, ten noorden van de N206 ir. G. Tjalmaweg. Tijdens de avond is de definitieve inrichting van de parkstrook gepresenteerd door Stijn Koole, landschapsarchitect bij BoschSlabbers en werkzaam voor Boskalis. Ook zijn er vragen gesteld en beantwoord. 

Webinar terugkijken

Was je niet in de gelegenheid om het webinar van 9 december te volgen of wil je het nog eens terugkijken? Dat kan via ons YouTube-kanaal.

Presentatiesheets

Wil je nog een keer rustig naar de presentatiesheets van Stijn kijken? Download de presentatiesheets (22 MB).

Vragen en antwoorden

De vragen die tijdens het webinar gesteld zijn, werden door Stijn zoveel als mogelijk tijdens de avond beantwoord. Dit zijn (grotendeels) vragen die betrekking hebben op de inrichting van de parkstrook. Lees de vraag en antwoorden terug. Een aantal vragen had geen betrekking op de inrichting van de parkstrook; de vragenstellers krijgen individueel antwoord op deze vragen.

Heb je na het zien van het webinar nog vragen of opmerkingen over de inrichting van de parkstrook? Laat dit dan voor 4 januari a.s. aan ons weten via: tjalmaweg@rijnlandroute.nl. Ook vragen die geen betrekking hebben op de inrichting van de parkstrook kun je uiteraard aan ons stellen. Wij beantwoorden jouw vraag dan zo spoedig mogelijk, rekening houdend met de kerstvakantie.

Meer informatie

De volgende informatie kun je bekijken of downloaden:
Film webinar inrichting parkstrook
Presentatiesheets webinar inrichting parkstrook
Veelgestelde vragen en antwoorden webinar