Boskalis gaat vanaf zaterdag 23 oktober rondleidingen over het werk organiseren en plaatst een uitkijkpunt langs de verdiepte ligging van de Tjalmaweg. Bovendien is het inloopspreekuur vanaf deze week live in de bouwkeet, het digitale spreekuur komt te vervallen.

Rondleidingen op de bouwplaats

Vanaf zaterdag 23 oktober organiseert Boskalis elke twee maanden rondleidingen op het werk. Je krijgt dan informatie over de voortgang van het werk en mag – onder begeleiding en indien de werkzaamheden het toelaten – een kijkje nemen op de bouwplaats. Heb je hier interesse in? Schrijf je dan per mail in. Voor meer data en de spelregels, kijk op de pagina contact met Boskalis.

Uitkijkpunt langs de verdiepte ligging

Binnenkort kun je vanaf een nieuw uitkijkpunt een blik op het werk aan de verdiepte ligging van de Tjalmaweg werpen. Het uitkijkpunt is overdag, met uitzondering van het weekend, vrij toegankelijk. Boskalis plaatst dit uitkijkpunt binnenkort aan de zuidkant van de bouwkuip, ter hoogte van het voormalige Achterwegviaduct. Je bereikt het hoogste punt per trap, daardoor is het uitkijkpunt slecht bereikbaar voor minder validen. Betreding is op eigen risico.

Inloopspreekuur Boskalis

Je bent weer van harte welkom in de bouwkeet voor het wekelijkse inloopspreekuur. Vanwege de versoepelende coronamaatregelen is het digitale spreekuur niet meer nodig. Boskalis organiseert dit spreekuur iedere woensdagmiddag tussen 14:00 uur – 16:00 in de hoofdbouwkeet. Je kunt zonder afspraak binnen wandelen en met het omgevingsteam van Boskalis in gesprek gaan.

Boskalis blijft ook op de gebruikelijke manieren bereikbaar:

Ga voor meer informatie en de contactmogelijkheden naar de pagina contact met Boskalis.