Vanaf vandaag is de Rhijnhofweg richting de Torenvlietbrug twee weken gestremd voor alle verkeer na huisnummer 10. Comol5 realiseert de definitieve wegaansluiting van de Rhijnhofweg op de Willem Einthovenstraat nabij de Torenvlietbrug.

De stremming gaat in op maandagmorgen 3 december a.s. 7.00 uur en duurt naar verwachting tot en met vrijdag 14 december a.s. 16.00 uur.

Zowel fietsverkeer als autoverkeer vanaf de Rhijnhofweg wordt omgeleid via de Verlengde Wassenaarseweg (richting Corpus). Fiets- en autoverkeer richting Leiden rijdt via de Verlengde Wassenaarseweg onder de A44 door. Fietsverkeer richting Katwijk kan via de Willem Einthovenstraat (langs Corpus, Hilton en Avery Denison) naar de nieuwe aansluiting met het fietspad parallel aan de N206.

Het autoverkeer richting Katwijk* volgt omleidingsroute K via de Verlengde Wassenaarseweg, Endegeesterstraatweg, Rhijngeesterstraatweg en Rhijnzichtweg naar Katwijk/A44.

* In een eerdere versie van dit bericht is een omleidingsroute voor autoverkeer richting Katwijk genoemd via Corpus/N206. Deze omleidingsroute is op verzoek van de wegbeheerder aangepast naar de omleidingsroute via de Verlengde Wassenaarseweg/Rhijnzichtweg.