Op 17 september en 15 oktober a.s. organiseren Boskalis en de provincie Zuid-Holland een tweede en derde participatieavond over uitsluitend het (groen)ontwerp voor de parkstrook te noorden van de N206 ir. G. Tjalmaweg. De eerste participatieavond op 17 juli was gecombineerd met de aanleg van de tijdelijke N206. Vanwege de grote belangstelling voor de tijdelijke N206 is besloten aparte avonden te organiseren voor beide onderwerpen; de tijdelijke N206 komt op 17 september en 15 oktober dan ook niet aan bod.

Concept ontwerp Parkstrook

Boskalis heeft op 17 juli een concept ontwerp gepresenteerd voor de inrichting van de parkstrook (in de eindsituatie). Tijdens de avond konden alle aanwezigen meedenken over dit inrichting van de parkstrook. De volgende onderwerpen kwamen aan de orde:

  • groeninrichting van de Parkstrook
  • plek van de wandelpaden en het fietspad
  • locatie van de honden-uitlaatplaats
  • bankjes en prullenbakken
  • eventuele andere wensen, zoals speelgelegenheden
Programma 17 september

Omdat niet alle mensen aanwezig konden zijn op de eerste sessie, starten we op 17 september met een terugblik en de uitgangspunten waarop het ontwerp van de groeninrichting van het project en de parkstrook is gebaseerd. De landschapsarchitecten van Boskalis en de provincie hebben op basis van alle wensen en suggesties van de aanwezigen een nieuw ontwerp voor de parkstrook gemaakt. Dit ontwerp wordt op 17 september gepresenteerd. Daarna kunnen de deelnemers in gesprek met de landschapsarchitecten over het ontwerp van de parkstrook.

Programma 15 oktober

Op 15 oktober is de laatste avond over het (groen)ontwerp van de Parkstrook. Op deze avond wordt het definitieve ontwerp gepresenteerd.

Waar en wanneer?

Datum: dinsdag 17 september en dinsdag 15 oktober 2019
Tijd: 18.45 tot 21.00 uur
Locatie: Dorpshuis Valkenburg, Kerkweg 3, 2235 BC Valkenburg

Aanmelden t/m zondag 15 september

Voor de participatiesessies voor de groeninrichting parkstrook op 17 september en 15 oktober vragen wij u zich opnieuw aan te melden. Dit kan door een email te sturen naar tjalmaweg@rijnlandroute.nl  Ook als u aanwezig was op de eerste participatiesessie van 17 juli vragen wij u zich opnieuw aan te melden. Aanmelden kan tot en met zondag 15 september.