Tussen 14 en 20 december as. vinden er op 4 avonden/nachten onderhoudswerkzaamheden plaats op de A4 tussen Leidschendam en Leiden. Er zijn dan minder rijstroken beschikbaar. In de avond/nacht van vrijdag 15 op zaterdag 16 december is toerit 8/Leidschendam in de richting van Amsterdam afgesloten. De werkzaamheden bestaan uit het aanbrengen van nieuw asfalt op delen van de weg.

A4 richting Den Haag
Op de A4 richting Den Haag wordt er op donderdag 14, vrijdag 15, maandag 18 en dinsdag 19 december gewerkt op de avond en daaropvolgende nacht.  Voor het verkeer is één rijstrook beschikbaar.

A4 richting Amsterdam
Op de A4 richting Amsterdam wordt er alleen op vrijdag 15 december gewerkt op de avond en daaropvolgende nacht.  Tussen 23:00 en 08:00 uur gaat het verkeer via één rijstrook. Ook is vanaf 22.00 uur toerit 8/Leidschendam afgesloten, het verkeer hiervoor wordt omgeleid via Nootdorp.

A44
Op de A44 worden in de avond/nacht van donderdag 14 op vrijdag 15 december onderhoudswerkzaamheden uitgevoerd ter hoogte van de brug over de Oude Rijn. Het verkeer richting Den Haag gaat op deze locatie via één rijstrook.  Om 21.00 uur is er een kortdurende verkeersstop waarbij ook de toerit niet toegankelijk is. In diezelfde nacht worden er asfalteringswerkzaamheden uitgevoerd voor de aanleg van een op- en afrit voor het bouwverkeer bij knooppunt Ommedijk. In de richting van Amsterdam gaat het verkeer over één rijstrook.