De N206 tussen A44 en Katwijk is van vrijdag 10 september 21.00 uur tot en met maandag 13 september 05.00 uur afgesloten. Ook is de afrit van de A44 vanuit Amsterdam en de toerit richting Den Haag dicht. De afrit A44 vanuit Den Haag richting Leiden en de toerit richting Amsterdam vanuit Leiden zijn wel toegankelijk.

Aannemer Comol5 voert dan werkzaamheden uit voor de definitieve inrichting van aansluiting Leiden-West. Nu de definitieve situatie wordt aangelegd, vervalt de gevlochten diamantaansluiting.

Verkeer wordt ter plaatse omgeleid. Houd rekening met extra reistijd op de routes van en naar Katwijk/Valkenburg. De omleidingsroutes zijn met borden aangegeven.

Werkzaamheden Boskalis

Aannemer Boskalis, die het projectdeel N206 ir. G. Tjalmaweg uitvoert, maakt van deze weekendafsluiting gebruik door alvast diverse werkzaamheden uit te voeren op de N206 ir. G. Tjalmaweg. Door deze samenwerking met Comol5 voorkomen we een latere afsluiting van de N206 ir. G. Tjalmaweg, het beperkt dus de hinder voor weggebruikers. Meer informatie over deze werkzaamheden volgt deze week in de wekelijkse bouwupdate van Boskalis op deze website of op Facebook.

Kijk voor meer informatie over de definitieve situatie op de pagina Leiden-A44.