Wij vinden het belangrijk om iedereen te informeren over de werkzaamheden en bereikbaar te zijn voor vragen of meldingen.  Daarom is er deze week een flyer bezorgd bij alle adressen rond het werkgebied van de N206 ir. G. Tjalmaweg. In deze flyer staat hoe contact opgenomen kan worden met Boskalis en op welke wijze het bouwproject en de werkzaamheden te volgen zijn.

Blijf op de hoogte

Berichten over de werkzaamheden vind je op de website en via de BouwApp. Meld je aan voor de nieuws alerts op de website en ontvang het laatste nieuws direct in je mailbox. De BouwApp installeer je op jouw telefoon of tablet. Je ontvangt dan een bericht van alle nieuwe ontwikkelingen. Daarnaast kun je via de BouwApp direct contact met het omgevingsteam van Boskalis opnemen. Via de BouwApp wordt regelmatig jouw mening gevraagd over een actueel onderwerp dat speelt rond de bouwwerkzaamheden.

Hoe installeer je de bouwapp:
  1. Download de BouwApp gratis in de appstore (Google, Apple of Windows) of door de onderstaande QR-code te scannen
  2. Ga naar ‘zoek project’
  3. Zoek op “Tjalmaweg”
  4. Selecteer project
  5. Klik op ‘Toevoegen aan favorieten’

Of installeer de BouwApp door de QR code te scannen:

QR code BouwApp Boskalis

Contact per mail en telefoon

Je kunt Boskalis bereiken via het mailadres tjalmaweg@rijnlandroute.nl of per telefoon: 06-50072022 (tijdens kantooruren).

Informatieruimte en spreekuur

Boskalis heeft specifiek voor het project N206 ir. G. Tjalmaweg een informatieruimte ingericht in de bouwkeet in Valkenburg, aan de Zonneveldslaan. Tijdens het wekelijkse spreekuur op donderdagmiddag van 12.30 – 16.00 uur kun je langskomen om informatie over het project te krijgen. Er is dan een projectmedewerker aanwezig om al jouw vragen te beantwoorden.

Let op: zolang de coronamaatregelen van kracht zijn, vragen wij bezoekers om vooraf een afspraak te maken als zij het spreekuur in de bouwkeet willen bezoeken. Dit kan via het mailadres tjalmaweg@rijnlandroute.nl of per telefoon: 06-50072022 (tijdens kantooruren). Er kan ook een afspraak gemaakt worden om op een ander moment langs te komen.

Routekaart keet Boskalis