Vanaf nu kan je je aanmelden voor de sneak preview van de Corbulotunnel! Op zaterdag 24 september ben je tussen 10.00 en 16.00 uur van harte welkom om een stuk door de tunnel te wandelen.
..

..
..

Ervaar de tunnel te voet

We hebben een mooie route uitgestippeld vanaf de oostelijke toerit bij de A4, hier wandel je over de rijbaan de noordbuis in. Na ongeveer 250 meter steek je door naar de zuidbuis van de tunnel, via een van de dwarsverbindingen. Via de zuidbuis loop je terug naar het startpunt. Onderweg kan je in het rustige wandeltempo alle details van de tunnel goed bekijken!

Aanmelden

Voor een goede bereikbaarheid en een prettig bezoek aan de bouwplaats is aanmelden voor deze unieke ervaring verplicht. Na je aanmelding ontvang je een bevestiging met extra informatie. De bevestiging is ook je toegangsbewijs op 24 september. Neem deze digitaal of op papier mee bij je bezoek. Hou er rekening mee dat het in verband met de veiligheid helaas niet mogelijk is om met een rolstoel, rollator of kinderwagen de bouwplaats te bezoeken.

Bereikbaarheid

In verband met de beperkte parkeergelegenheid voor auto’s vragen we bezoekers zoveel mogelijk met de fiets, lopend of met het OV te komen. Op de pagina wandeling door de Corbulotunnel vind je meer informatie over de bereikbaarheid en de spelregels.