Op woensdag 17 juni gaat het informatiecentrum RijnlandRoute weer open voor publiek. Vanaf die dag kun je weer van dichtbij zien hoe de werkzaamheden aan de RijnlandRoute vorderen. Zoals alle musea en informatiecentra gaan wij ook werken via een protocol. Zo moet iedere bezoeker een reservering via de website maken. Er mogen vooralsnog maximaal 4 personen tegelijk in het informatiecentrum aanwezig zijn en we ontvangen voorlopig nog geen groepen. Heb je specifieke vragen, dan kun je ons natuurlijk altijd mailen op: informatiecentrum@rijnlandroute.nl.

Om dit alles goed te kunnen organiseren gaan we werken met tijdsloten. In zo’n tijdslot (duur 45 minuten) verzorgen wij voor jou een rondleiding, waarbij we je vertellen wat er in de afgelopen periode is gebeurd, wat we nog allemaal gaan doen en we nemen je natuurlijk mee naar ons uitkijkpunt. Om de onderlinge veilige afstand van 1,5m te waarborgen mogen er maximaal 2 mensen tegelijk mee met een rondleiding.

We zijn geopend op de oorspronkelijke openingstijden: woensdag, vrijdag en zaterdag van 11.00 tot 15.00 uur. Mocht het heel druk worden, dan breiden we de openingsdagen uit.

Wil je langskomen? Dan moet je een reservering maken via: https://www.rondleiding-rijnlandroute.nl/tijdsloten.

Ons team is er klaar voor, we hopen je binnenkort te mogen begroeten.