De zomervakantie is weer gestart en deze zomer blijven veel mensen in Nederland. De bouw bij de RijnlandRoute is ondertussen in volle gang. Er zijn overal activiteiten te zien. Zo is de tunnelboormachine in de tweede tunnelbuis al over de helft en bij de A4 verrijst knooppunt Hofvliet. Ook tijdens de bouwvak werkt de aannemer op verschillende plaatsen door. Daarom blijft ons informatiecentrum op woensdag, vrijdag en zaterdag geopend voor iedereen die van dichtbij wil zien hoe de werkzaamheden vorderen.

Naast het informatiecentrum staat een uitkijktoren van waaruit goed te zien wat er rond de startschacht gebeurt. Tussen 11.00 en 14.00 uur start op elk uur een rondleiding, waarbij we het hoe, waar en waarom van de RijnlandRoute uitleggen. En we gaan natuurlijk ook de uitkijktoren op. Voor het bezoek aan het informatiecentrum is het wel nodig om een reservering te maken. Dit kan via: www.rondleiding-rijnlandroute.nl/tijdsloten.

En dan nog een extra vakantietip om er een compleet dagje uit van te maken: vlak naast het informatiecentrum ligt recreatiegebied Vlietland. Een gebied met bossen en meren, waar verschillende leuke activiteiten te doen zijn. Meer informatie hierover vind je op de website van recreatiegebied Vlietland.