Vanaf morgen, 26 januari, is ons informatiecentrum weer helemaal geopend! Het is nog wel nodig om hiervoor een afspraak te maken. Wij kijken er naar uit om je weer bij te praten over het werk en om al jouw vragen over de RijnlandRoute te beantwoorden.

Reserveer een bezoek

Wil je langskomen? Maak een reservering via: www.rondleiding-rijnlandroute.nl/tijdsloten. We werken met tijdsloten van 45 minuten. In een tijdslot verzorgen wij voor jou een rondleiding, waarbij we vertellen wat er in de afgelopen periode is gebeurd, wat we nog allemaal gaan doen en we nemen je natuurlijk mee naar ons uitkijkpunt. We gaan niet het bouwterrein op.

Maatregelen

Om de onderlinge veilige afstand van 1,5 meter te waarborgen mogen er maximaal 4 mensen tegelijk mee met een rondleiding. Het dragen van een mondkapje in het informatiecentrum is verplicht, als je zit mag je deze afdoen. Let op! Ook bij het informatiecentrum RijnlandRoute is het verplicht om bij binnenkomst jouw coronatoegangsbewijs (QR-code) te laten zien. Het informatiecentrum is zo ingericht dat je ons veilig kunt bezoeken. Blijf thuis bij verkoudheidsklachten, als je al een reservering hebt gemaakt kun je deze makkelijk via de bevestiging annuleren.

We zijn geopend op de oorspronkelijke openingstijden: woensdag, vrijdag en zaterdag van 11.00 tot 15.00 uur.

Ons team is er klaar voor, we hopen je binnenkort te mogen begroeten.