Van maandag 8 tot en met vrijdag 19 juli voert Boskalis grondonderzoek uit in de omgeving van het Lammenschansplein. Op sommige momenten worden delen van de weg afgesloten. Op straat worden er gele aankondigingsborden geplaatst, waarmee ook de omleidingen worden aangegeven. Naar verwachting geven deze werkzaamheden geen overlast voor de omgeving.
Het gaat om de volgende locaties, data en tijden:

Afsluitingen overdag
Dag Tijd Locatie & maatregelen
Maandag 8 juli en dinsdag 9 juli 07.00u – 16.00u Afsluiting fietspad Lammenschansweg ter hoogte van de Cronesteinflat. Fietsers volgen een korte omleiding via de Plantijnstraat (achter de flat langs).
Woensdag 10 juli en donderdag 11 juli 07.00u – 16.00u Op de Vrouwenweg en de kruising Cronesteyn/Knotterpad voeren we een drietal grondboringen uit aan één kant van de weg. Het verkeer wordt om-en-om langs het werk geleid.
Afsluitingen avond/nacht
Dag Tijd Locatie & maatregelen
Donderdag 11 juli 20.00u – 06.00u de volgende ochtend Eén rijstrook minder beschikbaar op de Europaweg N206 deel Lammebrug – Rooseveltstraat. In beide richtingen blijft 1 rijstrook beschikbaar.
Maandag 15 juli 20.00u – 06.00u de volgende ochtend Afsluiting fietspad noordzijde N206 (Voorschoterweg) tussen de Lammebrug en de Rooseveltstraat. Fietsers worden omgeleid via de zuidzijde van de Europaweg.
Dinsdag 16 juli en woensdag 17 juli 20.00u – 06.00u de volgende ochtend Afsluiting doelgroepenstrook op de N206 ter hoogte van de Lammebrug. Het doelgroepenverkeer volgt de reguliere rijstrook.
Donderdag 18 juli 20.00u – 06.00u de volgende ochtend Afsluiting Kanaalweg op het deel tussen het Lammenschansplein/Lammenschansweg en de Plantijnstraat. Verkeer wordt omgeleid via de Lammenschansweg – Plantijnstraat (achter de Cronesteinflat langs).
Een kijkje achter de schermen bij het grondonderzoek

Het grondonderzoek is ter voorbereiding op de verbreding van de N206 Europaweg en de vernieuwing van de Lammebrug. In één van de afleveringen van de RijnlandRoute op Omroep West nemen we een kijkje bij het grondonderzoek wat plaatsvindt bij de Europaweg. Bekijk het fragment hieronder. Wil je de volledige aflevering zien? Kijk dan op de pagina Omroep West.
..