In verband met werkzaamheden aan de Achterweg en Kooltuinweg worden fietsers momenteel omgeleid langs de dorpskern van Valkenburg. Vanaf 2 november geldt er voor fietsers vanuit Wassenaar richting Valkenburg/Katwijk (en andersom) een extra omleiding ten noorden van de aansluiting Tjalmaweg/Wassenaarseweg. Dan worden o.a. definitieve geluidsschermen geplaatst langs de Tjalmaweg nabij de N441. Daarnaast is vanaf 2 november gedurende 3 weken de Torenvlietbrug afgesloten voor fietsers en voetgangers, in verband met de bouw van een geluidsscherm.

Plaatsen geluidsscherm langs de N206 (dinsdag 2 november – eind maart 2023)

Aan de noordzijde van de Tjalmaweg, nabij de aansluiting met de N441, wordt van 2 november tot eind maart 2023 gewerkt aan o.a. het plaatsen van een geluidsscherm. Om materieel en materialen aan te kunnen voeren en veilig te kunnen werken, wordt een werkin-/uitvoeger ingericht op de avond en nacht van 20/21 oktober. Voor fietsers is vanaf 2 november de doorsteek over de N206 afgesloten, net als de fietsaansluitingen via de Hyacintstraat en Asterstraat, die in het werkvak liggen. Deze fietsafsluiting geldt tot de geplande openstelling van de nieuwe Tjalmaweg (voorjaar 2023).

Fietsomleidingen t/m halverwege juni 2023

*Klik op de afbeeldingen voor een vergroting met uitleg

Heiwerk en grondwerk Torenvlietbrug (woensdag 2 november tot dinsdag 22 november)

In verband met heiwerk voor het definitieve geluidsscherm en grondwerk voor het nieuwe fietspad, is het fietspad over de Torenvlietbrug tussen de Oude Rhijnhofweg en de Voorschoterweg (óók voor voetgangers) 3 weken afgesloten.

*Klik op de afbeelding voor een vergroting met uitleg