Jeugdfonds Sport & Cultuur Zuid-Holland

Je hebt op de sportdag van het RijnlandRoute Festival niet alleen de unieke mogelijkheid om (hard)lopend of fietsend door de nieuwe Corbulotunnel te bewegen, maar levert met jouw deelname (inschrijfgeld) ook een bijdrage aan het Jeugdfonds Sport & Cultuur Zuid-Holland.

Wij vinden het namelijk niet alleen van belang dat jíj de kans krijgt om (door de tunnel) te bewegen, maar willen samen met de Rotary-clubs uit de regio Rijnland iedereen een gelijke kans geven om te bewegen! Hiervoor willen wij, samen met deelnemers en donateurs, zoveel mogelijk geld inzamelen rond dit evenement.

Het Jeugdfonds Sport & Cultuur biedt hiermee kinderen uit gezinnen met geldzorgen, uit de regio Rijnland, de kans om lid te worden van een sportvereniging of hun zwemdiploma te behalen.

Wij streven ernaar om € 100.000 op te halen, waarmee we zo’n 400 kinderen in onze regio een jaar lang kunnen laten sporten. Dit heeft niet alleen positieve impact op hun lichamelijke fitheid, maar ook op hun mentale fitheid en sociaal-maatschappelijke ontwikkeling.

Help mee en laat je sponsoren voor het goede doel!

Ook jij kunt een actieve bijdrage leveren! Natuurlijk kun je zelf een donatie doen aan het Jeugdfonds Sport & Cultuur. Veel leuker is het echter als jij jouw omgeving enthousiast maakt voor jouw deelname en het goede doel! Maak, individueel of als team, eenvoudig jouw eigen sponsor-pagina aan voor dit evenement en laat jouw familie, vrienden, buren, collega’s, etc. weten dat zij door jou te sponsoren ook kinderen in onze regio een gelijke kans geven om te sporten en te bewegen!

Wij maken bewegen mogelijk! Help jij mee?
..