Aanmelden

Let op! Het is niet meer mogelijk om je aan te melden voor het RijnlandRoute Festival. 

Beleef het RijnlandRoute Festival op 22 en 23 juni 2024. Op zaterdag trappen we het festival af met een onvergetelijke mix van culturele hoogtepunten en informatieve activiteiten. Op zondag transformeert het festival in een sportief spektakel. Grijp je kans om voor de laatste keer te rennen en/of te fietsen door de Corbulotunnel, voordat deze op 5 juli open gaat voor verkeer. Een unieke ervaring die je niet wilt missen!

Kosten
Deelname aan de cultuurdag (zaterdag 22 juni) is gratis. Deelname aan de sportdag (zondag 23 juni) kost €5,- per ticket. De opbrengsten van de sportdag gaan naar het goede doel: Jeugdfond Sport en Cultuur. Voor een goede bereikbaarheid en een prettig bezoek aan het RijnlandRoute Festival is aanmelden voor beide dagen verplicht.

Tijden
De belevingsroute in de Corbulotunnel tijdens de cultuurdag op 22 juni  duurt circa 2 uur incl. voorstellingen, wandelingen tussen de voorstellingen en een pendelbusje terug naar het startpunt. Op het festivalterrein ben je de hele dag welkom.

De starttijden per programmaonderdeel van de sportdag op 23 juni zie je als je op aanmelden klikt.

Supporters
Een supporter ticket geeft je toegang tot het festivalterrein, boven de tunnel. Er zal op het festivalterrein een groot scherm zijn waarop je jouw vrienden/familie kunt zien schitteren in de Corbulotunnel tijdens een van de onderdelen.