De provincie deed op 8 juni jl. een oproep om ideeën in te zenden voor aanvullende hinderbeperkende maatregelen voor de N206 ir. G. Tjalmaweg. Inmiddels ontvingen wij al diverse ideeën, waarvoor hartelijk dank! Het indienen van één of meerdere ideeën kan nog steeds; tot en met maandag 29 juni a.s.

Aanmelden werkgroep

Tevens is het tot a.s. maandag 29 juni mogelijk om je aan te melden voor de werkgroep. Daarin bespreken we de ingezonden ideeën en werken we ze gezamenlijk verder uit. Het is ook mogelijk om deel te nemen aan de werkgroep zonder een idee te hebben ingediend. Aanmelden voor de werkgroep kan via het formulier: tjalmaweg.omgevingsparticipatieonline.nl/werkgroep. In verband met het coronavirus vinden de sessies digitaal plaats.

Meer informatie

Meer informatie over dit participatietraject lees je op de pagina ‘Participatie aanvullende maatregelen‘. De provincie Zuid-Holland stelt 2,5 miljoen euro beschikbaar voor een pakket van aanvullende hinderbeperkende maatregelen. Eind september 2020 moeten de aanvullende maatregelen worden vastgesteld.