Boskalis heeft in 2021 twee keer aan omwonenden, ondernemers én gebruikers van de Tjalmaweg gevraagd om mee te werken aan een tevredenheidsonderzoek. Het onderzoek richt zich op de hinderbeleving en verkeersveiligheid bij de uitvoering van de werkzaamheden en op de communicatie en het contact met de aannemer. Het onderzoek wordt ieder half jaar uitgevoerd. Boskalis gebruikt de resultaten van het onderzoek om de maatregelen voor hinderbeperking indien mogelijk aan te passen of te verbeteren.

Meedoen kost maar 5 minuten

Het is nu tijd voor het derde tevredenheidsonderzoek. Ben je betrokken bij het project N206 ir. G. Tjalmaweg als bewoner, ondernemer of rij je regelmatig over de Tjalmaweg? Dan nodigen wij je uit om de vragen te beantwoorden; het kost je slechts 5 minuten. Meedoen kan tot en met 14 augustus via deze link: 3e tevredenheidsonderzoek N206 ir. G. Tjalmaweg.

Bereikbaarheid en contact

Boskalis is natuurlijk ook via de gebruikelijke manieren te bereiken voor vragen of het maken van een persoonlijke afspraak: per mail, telefonisch en via de BouwApp. Boskalis heeft ook regelmatig contact met de omgeving via gebiedsgerichte klankbordgroepen. Meer informatie vind je op de pagina contact met Boskalis.