Wauw wat een belangstelling! De cultuurdag met het programma in de Corbulotunnel is helemaal volgeboekt. Wil je toch komen? Het is wel mogelijk om op 22 juni alleen het festivalterrein te bezoeken. Hoewel je dan geen toegang hebt tot de tunnel, valt er op het festivalterrein nog van alles te ontdekken en beleven.

Trakteer jezelf op een smakelijk hapje bij een van de foodtrucks. Breng een bezoekje aan het donateursplein, waar je meer te weten kunt komen over de bedrijven en het goede doel dat ze ondersteunen. Laat je betoveren door de optredens die de hele dag door op het podium plaatsvinden. Neem een kijkje in de kinderarea, waar de kleintjes zich kunnen uitleven in bijvoorbeeld de pannakooi. En vergeet niet om langs te gaan bij de infostands en demonstraties van de provincie Zuid-Holland en diverse partners, zoals bijvoorbeeld Rijkswaterstaat en de brandweer. Voor het bezoeken van het bovengrondse terrein zijn geen entreekosten van toepassing.

Sportdag

Toch nog graag de tunnel in? Meld je dan aan voor de sportdag op zondag 23 juni. De fietstocht is ook volgeboekt. Maar je kunt nog wel door de Corbulotunnel lopen en rennen. Er zijn verschillende afstanden voor jong en oud. De FunRun is geschikt voor iedereen met een beetje conditie. Hierbij draait het niet om snelheid maar vooral om gezelligheid. Trek je meest feestelijke en originele outfit aan en ren 5km verkleed door de tunnel. Een unieke belevenis die je niet wilt missen! Ga je een sportieve uitdaging niet uit de weg? Meld je dan aan voor een van de tijdsrondes, 5 of 8km. Laat de jongste deelnemers schitteren tijdens de KidsRun (4 t/m 12 jaar). Door deel te nemen aan de sportdag steun je het goede doel: Jeugdfonds Sport & Cultuur.