Deze week – maandag 28 maart 07:00 uur t/m vrijdag 1 april 16:00 uur – is de Kooltuinweg tussen de tijdelijke voetgangersbrug en de Oude Broekweg afgesloten voor alle weggebruikers. Voetgangers en fietsers worden omgeleid via de dorpskern van Valkenburg. Bedrijfspercelen en omwonenden (bestemmingsverkeer) zijn éénzijdig bereikbaar.

  • Bereikbaarheid via N441 (Wassenaar): Paardensportcentrum Stal van Paridon, firma Hogewoning & Zonen, Houthandel van Rijn, Kooltuinweg 31, 35 en 37, Bloemenshop Hogenboom en de Oude Broekweg.
  • Bereikbaarheid via de Voorschoterweg/Zonneveldslaan/Achterweg: Woningen en bedrijven aan de Achterweg, het volkstuinencomplex en de voetgangersbrug.

Langs de Kooltuinweg worden diverse retourbemalingsbronnen geslagen waarbij machines en materialen doorgaand (fiets)verkeer stremmen. Voor de veiligheid wordt de Kooltuinweg afgesloten. De weggebruiker wordt door verkeersmaatregelborden geïnformeerd. Schrikhekken markeren de afgesloten werkvakken. Verkeersregelaars begeleiden de weggebruiker bij de Zonneveldslaan én bij de rotonde N441 richting de omleiding.