Van 9 tot en met 14 april worden er wegwerkzaamheden uitgevoerd naast de kruising Den Deijl voor de aanleg van een keermogelijkheid voor het bouwverkeer van de RijnlandRoute. Hiervoor wordt in de bocht een stukje extra asfalt aangelegd. Er wordt zowel overdag als ´s avonds/´s nachts gewerkt. De werkzaamheden bestaan onder meer uit het aanbrengen van asfalt, het verwijderen van de oude wegmarkering, het verplaatsen van de lichtmasten en de verkeerslichten en het aanbrengen van detectielussen.

Planning
• In de avond/nacht (tussen 21.00 tot 05.00u) van maandag 9 op dinsdag 10 april worden de verkeerslichten verplaatst, en wordt de oude markering verwijderd. Tijdens deze werkzaamheden worden verkeersregelaars ingezet. De nacht van dinsdag 10 op woensdag 11 april is een reservenacht, voor wanneer niet alle werkzaamheden kunnen worden afgrond.
• Op woensdagavond 11 april wordt vanaf 21.00 uur de onderlaag van het asfalt aangebracht. Dit neemt naar verwachting enkele uren in beslag.
• Op zaterdag 14 april wordt overdag tijdens een afsluiting van de A44 door Rijkswaterstaat, de deklaag van het asfalt aangebracht. Rijkswaterstaat heeft deze afsluiting gepland om onderhoud uit te voeren, en Comol5 maakt van deze afsluiting gebruik om de wegwerkzaamheden bij Den Deijl uit te voeren. Op deze manier is er geen extra hinder voor de omgeving en het wegverkeer.