In de nieuwste aflevering van de RijnlandRoute blikt Johan Overdevest samen met gedeputeerde Frederik Zevenbergen terug op de bouw van de N434 met Corbulotunnel. De tunnelboormachine, het maken van de dwarsverbindingen, de fly-overs, de hoeveelheid beton die is gebruikt enzovoort, het komt allemaal nog een keer voorbij. Frederik Zevenbergen vertelt hoe het voor een bestuurder van de provincie Zuid-Holland is om eindverantwoordelijke te zijn voor het grootste project van de provincie. En ze mogen samen als eerste met 80 kilometer per uur door de tunnel rijden voordat iedereen dat mag vanaf vrijdag 5 juli aanstaande.

Omroep West zendt de nieuwe aflevering op zaterdag 29 juni om 17.00 uur voor het eerst uit. Vervolgens is de aflevering tot en met zondag 30 juni 19.00 uur bijna ieder uur te zien op omroep West. De aflevering staat nu al op onze website:

..

..

RijnlandRoute op omroep West

Elk kwartaal komt Johan Overdevest, Omroep West, bij ons langs en spreekt hij de mensen achter de schermen. Van ontwerpers tot buurtbewoners, van landschapsarchitecten tot betonvlechters en van tunnelboorders tot archeologen.

Eerdere afleveringen gemist?

Bekijk alle afleveringen terug op de pagina Omroep West.