In de nieuwste aflevering van de RijnlandRoute zie je een verslag van de grote gezamenlijke oefening op locatie, de multidisciplinaire oefening, met alle nood- en hulpdiensten die eind mei plaatsvond in de Corbulotunnel. Dit was het enige moment dat de brandweer, politie en ambulancemedewerkers met elkaar in de Corbulotunnel konden oefenen in het bestrijden van mogelijke incidenten. Een belangrijk moment dus, waar geen pers bij aanwezig mocht zijn. Behalve natuurlijk de makers van ‘De RijnlandRoute’. Johan Overdevest doet uitgebreid verslag van deze grote oefening.

Omroep West zendt de nieuwe aflevering op zaterdag 15 juni om 17.00 uur voor het eerst uit. Vervolgens is de aflevering tot en met zondag 16 juni 19.00 uur bijna ieder uur te zien op omroep West. De aflevering staat nu al op onze website:
..

..

Aankondiging uitzending aflevering 18

Zaterdag 29 juni zendt omroep West aflevering 18 uit. In deze aflevering blikt Johan Overdevest samen met gedeputeerde Frederik Zevenbergen, provincie Zuid-Holland, terug op de bouw van dit bijzondere project.

RijnlandRoute op omroep West

Elk kwartaal komt Johan Overdevest, Omroep West, bij ons langs en spreekt hij de mensen achter de schermen. Van ontwerpers tot buurtbewoners, van landschapsarchitecten tot betonvlechters en van tunnelboorders tot archeologen.

Eerdere afleveringen gemist?

Bekijk alle afleveringen terug op de pagina Omroep West.